duminică, 21 iunie 2009

performanta bre


Ma relaxam 5 minute intre placenta si testicule (bineinteles, histologic vorbind) si fumam o tigara in Observator cand afemeia 1 intra cu politehnistul ei turtit sa puna la punct ultimele detalii ale mega-smenului pe care urmau sa il desavarseasca parsiv a doua zi cand, dragul de el, avea ceva examen SF si draga de ea trebuia sa ii dicteze prin senzationalele casti...desene. Da, desene. Si se dadeau amandoi de ceasul mortii, ea ca nu poate dicta desene, el ca nu intelege si ca, daca il mai si prinde pe deaspura dracu' de prof care a avut impertinenta de a ii chema la examenul ala, pfuii, mama lui de examen.
In framantari agonice, aparu afemeia 2 cu gura pe ei, ca, mama lor, ce se streseaza atat, e doar un examen, e cu henzfri, e ok. Afemeia 2 avea ea alte treburi, urma sa se uite cu colega de camara (ca alea nu-s camere) la 'hi nat zet intu iu' (de parca nu stiam si noi asta inainte sa ii chinuie visele revelatoare pe regizorasii americani).
Ramasi iar in trei, stupefiata, ma uitam cum vorbea el cu tipu' care urma sa ii bage a doua zi desenele in urechi si ma gandeam ca as avea si eu nevoie urgenta de niste lame (macar cu uterul).
Amarati ca vai de ei, cu morcovu-n dos si henzfriu' aproape in locasul potrivit, au mai fumat o tigara, ca doar mai era timp pana a doua zi si eu, care speram naiv sa se mai ingrase ziua cu niste ore, am pornit spre testiculele mele...

Un comentariu: