miercuri, 24 martie 2010

Nice to meet you. Wanna be my cup of tea?

Barbatul. Un intreg sindrom.

Date personale.

Nici prea prea nici foarte foarte. Varsta variabila, ten variabil, ochi dupa preferinta, profesie..in general instructor de sex intr-un plan stiintifico-fantastic.

Motivele internarii (intr-o relatie cu tine)

-iubire
-atractie
-respect
-simpatie
-umor
-imaginatie
-cont
-si alte nimicuri din astea

Antecedente heredocolaterale

Aici se imbarliga situatia intr-un mod foarte neplacut. In relatia cu un barbat elementul 'mama' este extrem de important. Aceasta Ecaterina cea Mare a existentei lui trebuie de preferat sa se afle intr-o stare intacta, neciobita de instinctele masculine ale tatalui si cu un EKG perfect, fara diabet zaharat si alti factori de risc pentru sanatatea ei fizica si psihica care ar putea periclita echilibrul de nezdruncinat al fiului (zica-se).
Tata. Tata ar trebui sa fie acel Alexandru cel Mare, exemplu de maturitate, eroism si comportament masculin impecabil al junelui prim, evident mereu in peisaj, fara fugi pasagere prin viata altor femei si altor copii ai altor barbati,fara antecendente alcoolice traumatizante pentru Adonisul tau si neaparat fara tulburari de personalitate gen Bruce Lee indreptate spre candida feminitate a mamei.
Frati,surori,de preferat in peisajul caminului cald si aglomerat de dragoste si stiinta, daca nu vrei sa risti sa te procopsesti cu vreun rasfatat bosumflat ca ai schimbat hartia igienica de pe partea lui preferata.

Antecedente fiziologice

Aici un rol foarte important il joaca menarha. Cunoasteti acei barbati mereu la ciclu? Sau macar din cand in cand? Cu siguranta ii cunoastem cu totii. In concluzie la acest capitol este foarte important sa stim cat de des si de la ce varsta a aparut menstruatia. In continuare ne intereseaza numarul sarcinilor relationale si a eventualilor copii expulzati, a avorturilor relationale spontane sau provocate, a sechelelor rezultate in urma acestora.

Antecedente patologice

Aici hai sa fim selectivi si la obicet: acnee, herpes, mononucleoza infectioasa (aka boala sarutului), hepatita, sif, Chlamydia, Trichomonas si alti omuleti microscopici invadanti si mai periculosi decat Ivan cel Groaznic. Schizofrenie, oligofrenie si gripa porcina...sau orice alta patologie din sfera porcina.

Conditii de viata si munca

Ce munca?
Hai sa ne concentram pe conditiile de viata. Adica pe fumat, fumat, fumat, baut, baut, baut si trecand la lucruri mai serioase, hai sa ne interesam si de ciuperci, aventuri in midi, sare de baie (stiti voi, noua revelatie a consumatorilor de ...orice), alte stupefiante si toxice de toate felurile: de la ficus la delfinasi si organofosforicele cu care mama omora gandacii de bucatarie. Nu radeti, e multi.
(a..si un mic sfat: atitudinea antalgica de atarnator sef este foarte viciata)

Si acestea fiind spuse, am realizat o anamneza pamflet a Adonisului cel de toate zilele. Orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare. Evident.

Un comentariu: