marți, 8 decembrie 2009

...


Cand cineva iti spune ca ii este mai bine singur decat cu tine incepi sa iti derulezi in cap toate episoadele 'sex and the city' si sfaturile din cosmopolitan de care mai aveai timp prin liceu pentru a traduce cele de sus intr-o limba pe care o intelegi si tu. Din pacate nu a repurtat nicio femeie nicio victorie pana acum in ceea ce priveste initierea in sfintele taine ale mintii speciei adverse. Tot ce mai poti spera este ca va veni si ziua cand ii vei putea combina nitritii cu Viagra, sau daca nu tu, macar aia mica care vine dupa tine cu ambitie si planuri mari si care spera romantic la o relatie mai stabila cu averea lui decat cu el.
Noi femeile nu vom intelege eever de ce barbatii ne confunda cu o piesa marca Cooperativa Textila Sibiu cand noi de fapt suntem niste fapturi atat de dragute si gingase, rezervor constant de iubire si mangaiere, pregatite sa ii mintim frumos si sa ne prefacem ca suntem interesate de pasiunile lor si ca le respectam idealurile si admiram barbatia.
De fapt nu stiu de ce ne complicam existenta in mod alchimist, niciun barbat pe care vom pune mana nu se va transforma niciodata in aur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu